Nu kan det vara dags att köpa nya golfklubbor

Nu kan det vara dags att köpa nya golfklubbor för nu har jag börjat spela golf på allvar och jag börjar bli väldigt bra på att spela golf nu om jag får säga det själv och jag ska till och med på golfresa snart och det kommer bli väldigt trevligt tycker jag. Det krävs mycket tid och träning om man ska bli bra på golf och även rätt utrustning och det är därför som jag bestämt mig för att boka tid för en custom fitting när det är dags för nya klubbor. Det kan ju vara svårt att hitta utrustning som passar men med hjälp av någon riktigt kunnig så tror jag nog att jag hittar bra klubbor. Det tog mig ganska lång tid att bli hyfsat bra på att spela golf men nu går det ganska bra och det är ju alltid roligt när det går bra att spela men jag tyckte att det var roligt även när det inte gick så bra och det är ju tur det för annars skulle man ju inte ha fortsatt spela och då hade man ju aldrig blivit bra. Det är synd att man inte kan spela golf på vintern bara.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>