Jag måste förvara mina saker någonstans

Jag funderar på om det inte kunde vara läge att hyra förråd Linköping då jag har lite prylar som jag måste bli av med under en period här. För det råder liksom inte någon som helst tvekan om att jag måste så att säga stasha de hör prylarna ett tag, förmodligen under ett års tid eller däromkring till saker och ting har lugnat ner sig en smula. I och för sig, nu kan det mycket väl hända att jag överskattat det här behovet en smula. Kanske är det inte fullt nödvändigt att magasinera prylarna under ett helt år, det är inte alls säkert. Men jag är förstås van vid att ta det säkra före det osäkra och så, en taktik som tjänat mig ytterst väl genom åren vågar jag påstå och jag ser ingen anledning att byta rutiner i detta högst känsliga skedet, faktum är att det bara vore dumt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>