Praktisk effektivisering

Jag och mina kollegor fick gå på en föreläsning om personlig effektivitet och det tror jag var riktigt bra för alla inblandade. Man fick då lära sig en del om hur man kan effektivisera sin tid på praktiska sätt. Det behövde inte vara så svåra sätt, men exempelvis så kunde man ta en dag i månaden där man städade och strukterade upp sitt skrivbord och tittade igenom sin dator. Det bidrog till att saker skulle bli lätta att hitta och det i sig bidrar ju till en mer effektiv vardag. Jag tyckte det var riktigt bra tips och det kändes som saker som man verkligen kunde relatera till och ta till sig. Ofta på sådana föreläsningar så kan det hända att det är för oklart och man förstår inte så mycket, men detta var faktiskt riktigt bra och jag tyckte att det märktes att alla blev inspirerade.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>