Simma i vår pool

Jag ger inte presenter till så många människor längre, jag brukar ge till min mamma och pappa ibland men jag ger verkligen inte till min pojkvän och han ger inte till mig heller. Vi tycker att vi har allt som vi vill ha, vi tycker inte att vi behöver massa prylar för att vara lyckliga. Det är inte en bra modell för ett samhälle och jag tycker att det bara har blivit värre på senare tid. För att protestera mot detta så gör vi så att vi inte köper varken julklappar eller födelsedagspresenter. Sedan är det ju så att vi båda har ganska så dålig ekonomi så det är bara bra. Vi bestämde oss dock tillsammans för att ge en present till oss själva och det var en pool från poolkungen . Vi har tänkt låta bygga den snart och jag ser verkligen fram emot att kunna simma i den.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>